Реклама

🎮 S.T.A.L.K.E.R. 2: вийшов новий трейлер та з’явилася нова дата релізу

Čytaty latynkoju
🎮 S.T.A.L.K.E.R. 2: вийшов новий трейлер та з’явилася нова дата релізу
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 S.T.A.L.K.E.R. 2: вийшов новий трейлер та з’явилася нова дата релізу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. У цьому трейлері GSC Game World підтвердили, що реліз гри переноситься на перший квартал 2024 року.

У трейлері, який отримав назву «Болти та Кулі», можна побачити аномалії, звичних для серії мутантів та навіть колаборацію з Nonstop. Крім того, у новому відео головний герой жартує про наявність у Зоні болтів.

Що важливіше — в трейлері GSC Game World підтвердили, що гра вийде у першому кварталі 2024 року. Попереднє замовлення фізичних видань вже доступне на офіційному сайті, а сама гра буде доступна в перший день Game Pass.

Ймовірно, розробникам треба ще трішки часу, щоб доробити гру. Раніше журналісти отримали можливість 20 хвилин пограти у Heart of Chornobyl. Критики похвалили геймплей, проте відмітили складність майбутньої гри та баги.

Раніше ми розповідали, що стенд S.T.A.L.K.E.R. 2 з’явився на Gamescom, де, власне, журналісти і змогли опробувати майбутню гру. Що ще показали на Gamescom Opening Night Live 2023 — читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...