Реклама

🎮 Grand Theft Auto: The Trilogy з'явиться на iOS та Android завдяки Netflix

Čytaty latynkoju
🎮 Grand Theft Auto: The Trilogy з'явиться на iOS та Android завдяки Netflix
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Grand Theft Auto: The Trilogy з'явиться на iOS та Android завдяки Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix анонсував, що Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition вийде для iOS та Android уже 14 грудня. Гра буде доступна користувачам через Netflix Games у своєму застосунку для мобільних пристроїв.

Ймовірно це саме та GTA про яку йшла мова раніше, коли повідомлялось, що стримінг прагнув отримати ліцензію на Grand Theft Auto.

Відзначимо, що колекція трьох ігор складається з ремастер-версій Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City та Grand Theft Auto: San Andreas.

Додамо, що наразі «ремастер-трилогія» доступна лише для PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One і ПК. Водночас на мобільних пристроях ці ігри доступні лише у своїх оригінальних версіях, які були портовані раніше для iOS та Android.

Нагадаємо, що перевидання класичних ігор серії Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition отримало не дуже теплу зустріч. Якщо до прикладу загальна оцінка від критиків на Metacritic становить хоч 54 бали, то гравці були менш прихильним та поставили ремастеру культових GTA 0.9 бала з 10.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...