Реклама

🤔 Netflix Games прагне отримати ліцензію на Grand Theft Auto — ЗМІ

Čytaty latynkoju
🤔 Netflix Games прагне отримати ліцензію на Grand Theft Auto — ЗМІ
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Netflix Games прагне отримати ліцензію на Grand Theft Auto — ЗМІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що Netflix має плани на те, щоб розпочати вихід за межі ринку мобільних ігор і наразі у компанії приглядаються до Grand Theft Auto.

Загалом стримінг уже певний час прокладає свій шлях до ринку AAA-ігор та наймає різноманітних досвідчених розробників.

Зараз же як передає IGN видання The Wall Street Journal  у своєму нещодавньому звіті повідомило, що у Netflix наразі «роблять кроки, щоб розширитися до ігор вищого класу, які можна буде транслювати з телевізорів або ПК».

Відзначається, що неназвані джерела видання стверджують, що в рамках цього кроку стримінг веде переговори про випуск гри з серії GTA у себе шляхом укладання ліцензійної угоди.

На жаль, не уточнюється про що саме іде мова, чи це про випуск нової гри, чи додавання до свого сервісу передплати ігор якоїсь старої GTA.

IGN робить припущення, що це може бути якась нова мобільна гра розроблена за ліцензійною угоду.

Наразі будь-який спін-офф GTA, який потрапить на Netflix, неминуче буде мобільною грою, оскільки наразі єдиний спосіб пограти в портфоліо Netflix — через мобільний застосунок. У звіті йдеться про те, що Netflix сподівається з часом розширити свою бібліотеку, включивши до неї ігри, які можна буде транслювати з телевізора або ПК.

Також відзначається, що у звіті джерела повідомили про те, що Netflix має наміри розширити каталог своїх ігор за рахунок мобільних проєктів по своїм власним шоу на приклад «Гра в кальмара», «Чорне дзеркало» та ін.

Раніше також стало відомо, що Netflix продовжив аніме «Кастлванія: Ноктюрн» на 2-й сезон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...