Реклама

🎮 Продажі PlayStation Portal будуть відслідковувати як консольні

Čytaty latynkoju
🎮 Продажі PlayStation Portal будуть відслідковувати як консольні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Продажі PlayStation Portal будуть відслідковувати як консольні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony просять аналітиків у своїх звітах враховувати PlayStation Portal як консоль. Про це повідомляє Insider Gaming.

Видання відзначає, що це звісно доволі дивно, адже PS Portal можна вважати скоріше аксесуаром до PlaySation 5, однак згідно з Метом Піскателлою, аналітиком ігрової індустрії з Circana, Sony попросила його у своїх звітах враховувати новий девайс саме як апаратне забезпечення, а не аксесуар.

Insider Gaming відзначає, що цим він поділився у своєму дописі у Twitter (X), проте згодом видалив свій запис. Однак користувачі форуму ResetEra встигли зберегти його.

У виданні також звертають увагу на те, що наразі невідомо, що послугувало причиною видалення допису або «дезінформація, або Піскателлі не дозволяли розкрити цю інформацію».

Нагадаємо, що сама Sony описує Portal як:

PlayStation Portal — це ідеальний пристрій для геймерів у сім'ях, де є потреба поділитися телевізором у вітальні або просто пограти в ігри на PS5 в іншій кімнаті. PlayStation Portal віддалено підключається до вашої PS5 через Wi-Fi, тож ви зможете швидко переходити від гри на PS5 до PlayStation Portal. PlayStation Portal може грати в підтримувані ігри, які встановлені на вашій консолі PS5 і використовують контролер Dualsense.

Відзначимо, що напередодні стало відомо, що PS Portal обійшла Xbox Series X/S за продажами за останній тиждень в Іспанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...