Реклама

😮 Ентузіаст зробив фан-фільм по The Legend of Zelda: Ocarina Of Time в стилі Studio Ghibli на UE5

Čytaty latynkoju
youtube.com
😮 Ентузіаст зробив фан-фільм по The Legend of Zelda: Ocarina Of Time в стилі Studio Ghibli на UE5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Ентузіаст зробив фан-фільм по The Legend of Zelda: Ocarina Of Time в стилі Studio Ghibli на UE5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ви, мабуть, неодноразову зустрічали різноманітні арти, чи роздуми про те, як би могла виглядати Зельда, якби за роботу над цим взялась Studio Ghibli.

Що ж, один ентузіаст під ніком RwanLink вирішив, що очікування річ невдячна та взяв усе у свої руки та на честь 25-річчя The Legend of Zelda: Ocarina of Time створив свій фан-фільм у стилі Studio Ghibli.

Своїм відео він поділився на YouTube. У ньому вміщено не лише короткометражку, а також й пояснення автора про те, як він її створював.

За словами RwanLink йому довелось витратити близько 600 годин протягом чотирьох місяців, щоб відтворити столицю Гайрула за допомогою рушія Unreal Engine 5. У цій тестовій анімації є чотири локації та понад 30 персонажів.

Також RwanLink відзначає, що проєкт був в першу створений саме як фільм, а не гра. Щодо гри, то нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що модер робить ремейк The Legend of Zelda: Ocarina Of Time на Unreal Engine 5.

Також напередодні стало відомо, що The Legend of Zelda знімуть фільм, а виробництвом займеться Sony Pictures у співпрація з Nintendo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...