Реклама

👀 DLSS в Nintendo Switch 2 може бути не такою потужною, як хотілося б — Digital Foundry

Čytaty latynkoju
👀 DLSS в Nintendo Switch 2 може бути не такою потужною, як хотілося б — Digital Foundry
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 DLSS в Nintendo Switch 2 може бути не такою потужною, як хотілося б — Digital Foundry
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі не надто багато відомо про наступника Nintendo Switch. Звісно останнім часом ми уже отримали достатньо велику порцію чуток стосовно потенційної нової консолі від Nintendo, яка офіційно хіба лише злегка говорить про неї.

Однак, якщо відійти від очікування офіційних анонсів та звернутись до чуток, то останнє, що й досі привертає увагу усіх це інформація про закриту демонстрацію Nintendo Switch 2 на Gamescom. Тоді відзначалось, що у якості технодемо на консолі показали The Matrix Awakens Unreal Engine 5, яка працювала з DLSS та рейтрейсингом.

Саме про технологію суперсемплінгу за допомогою глибокого навчання (DLSS) вирішили поговорити у Digital Foundry у своєму з нещодавніх відео.

Повідомляється, що їхні джерела повідомили їм, що кастомний чіп Nvidia T239, який, за чутками, буде в наступника Nintendo Switch, не містить прискорювача глибокого навчання (DLA), що своєю чергою може суттєвий вплив на його можливості апскейлу DLSS.

IGN відзначає, що з DLA використання DLSS було б фактично «безкоштовним» або ж скоріше вимагало б значно меншої потужності процесора. Таким чином нова консоль Nintendo може бути обмежена роздільною здатністю у 1080p або якщо повезе, то у деяких іграх буде апскейл до 1440p.

Нагадаємо, що DLSS (Deep Learning Super Sampling), є власною технологією рендерингу зображень від Nvidia. Якщо доволі просто пояснити, то вона знижує роздільну здатність у певних місцях гри задля того, щоб підвищити частоту кадрів та використовує «магію» штучного інтелекту задля того, щоб зображення не відрізнялося від оригінального.

Також, що раніше Nintendo запатентувала новий «роз’ємний» девайс з двома екранами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...