Реклама

😮 Nintendo запатентувала новий «роз'ємний» девайс з двома екранами

Čytaty latynkoju
😮 Nintendo запатентувала новий «роз'ємний» девайс з двома екранами
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Nintendo запатентувала новий «роз'ємний» девайс з двома екранами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом ми отримуємо багато чуток стосовно потенційних нових ігрових девайсів від Nintendo і ось тепер ми отримали нову порцію від самої компанії.

На сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO) можна побачити, що Nintendo запатентувала свої нові ідеї та дизайни для ймовірних девайсів. Помітили це користувачі форуму ResetEra.

На самому сайті WIPO можемо помітити, подано патенту було ще 11 листопада 2022 року. Проте оприлюднено його було лише минулого тижня, 26 жовтня. Звісно, що патентування ідеї ще мало що може означати, адже компанії такі як Nintendo, Sony мають багато таких речей, які й досі залишаються лише на папері.

Проте звісно користувачі форуму ResetEra уже встигли висловити свій захват потенційним девайсом. Хтось відзначає, що він схожий на 3DS інші додають, що така ідея «дуже нінтендівська», а хтось жартує, що «він називається Switch 2, тому що роз’єднується надвоє».

Звісно згідно з доступними зображеннями «роз’ємного, з двома екранами» девайсу можна помітити певну схожість із легендарною 3DS

Також ось повний опис запатентованого девайса:

Цей електронний пристрій складається з першого пристрою та другого пристрою. Перший пристрій і другий пристрій можуть бути приєднані один до одного. Перший пристрій має першу поверхню, перший дисплей і перший з'єднувальний блок, які розташовані на першій поверхні. Другий пристрій має другу поверхню, другий дисплей, розташований на другій поверхні, другу задню поверхню, яка знаходиться на зворотному боці від другої поверхні, і другий блок з'єднання, розташований на другій задній поверхні. Другий з'єднувальний блок може бути з'єднаний з першим з'єднувальним блоком у першій орієнтації або у другій орієнтації, яка є зворотною до першої орієнтації. У першому стані з'єднання, коли другий з'єднувальний вузол з'єднаний з першим з'єднувальним вузлом у першій орієнтації, друга задня поверхня розташована так, щоб накривати перший дисплей. У другому стані з'єднання, коли друга з'єднувальна частина з'єднана з першою з'єднувальною частиною у другій орієнтації, друга задня поверхня розташована таким чином, щоб не закривати перший дисплей.

Однак все-таки варто звернути увагу на те, що це може бути лише концепція на невизначене майбутнє.

Хоча відзначимо, що уже були повідомлення про те, що на Gamescom влітку обрані журналісти мали можливість «помацати» та навіть пограти у кілька технодемо на наступнику Nintendo Switch.

Також раніше інсайдер повідомив, що Nintendo Switch 2 отримає «нову технологію Nvidia» з реконструкції трасування променів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...