Реклама

😮 Half-Life поставила власний рекорд у Steam за одночасним онлайном

Čytaty latynkoju
😮 Half-Life поставила власний рекорд у Steam за одночасним онлайном
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Half-Life поставила власний рекорд у Steam за одночасним онлайном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Half-Life на честь свого 25-річчя отримала друге дихання у Steam. Нагадаємо, що 20 листопада гру можна безкоштовно додати до своєї бібліотеки ігор.

Ймовірно саме ця роздача гри на честь ювілею знову привернула увагу ґеймерів, які поставили рекорд Half-Life за одночасною кількістю гравців у Steam.

Ця кількість звісно не така велика, як до прикладу у нових релізів, до прикладу Baldur’s Gate 3, однак для такої давньої гри це дійсно вражає.

Наразі найбільша зафіксована кількість одночасних гравців у Half-Life згідно з SteamDB становить 31,068. Доволі цікаво, що це навіть більше ніж спромоглась зібрати Starfield за останній тиждень.

Звісно, що максимальна кількість гравців у Starfield лише у Steam була у 10 разів вищою, а за повідомленнями голови Xbox, Філа Спенсера, в день релізу гра мала один мільйон одночасних гравців на усіх платформах.

Відзначимо, що напередодні, окрім безкоштовної роздачі Half-Life на честь її 25-річчя, Valve також поділилась документальним фільмом про її створення.

У рамках цього фільму Гейб Ньюелл розповів про свій підхід до роботи, який також співзвучний з «легендарною цитатою» Шіґеру Міямото — творця Маріо та інших популярних франшиз Nintendo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...