Реклама

😮 Valve банить профілі українців у Steam за спробу придбати Steam Deck через інший регіон

Čytaty latynkoju
😮 Valve банить профілі українців у Steam за спробу придбати Steam Deck через інший регіон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Valve банить профілі українців у Steam за спробу придбати Steam Deck через інший регіон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо у вас з’явилось бажання придбати Steam Deck в Україні зі свого профілю у Steam, тоді вам варто поки що зачекати. В мережі з’явились повідомлення про те, що Valve почала банити українців, які намагаються придбати її консоль через американський регіон.

Наразі про це є не надто багато інформації. Однак український YouTube-блогер Rendaros UA у своєму дописі у Twitter (X) повідомив, що Valve забанила його профіль у Steam після того, як він намагався придбати Steam Deck через американський регіон.

Він звертає увагу на те, що це досить сильне покарання для користувачів, адже у його випадку заблокованим виявися профіль, якому уже понад 12 років з бібліотекою в понад 700 ігор.

Загалом ситуація доволі неприємна, з огляду на те, що Valve не просто заблокувала можливість покупки консолі, а забанила разом з цим обліковий запис.

Сам Rendaros UA також додав, що з такою ж проблемою зіткнувся і його знайомий, який купував Steam Deck з Польщі.

Загалом наразі можна лише сподіватись, що ситуація буде вирішена. Нагадаємо, що легального способу придбати Steam Deck  в Україні немає, а повний бан профілю за спробу придбати консоль з іншого регіону це доволі жорстке рішення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...