Реклама

🤔 Epic Games Store вже п’ять років поспіль є збитковим

Čytaty latynkoju
🤔 Epic Games Store вже п’ять років поспіль є збитковим
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Epic Games Store вже п’ять років поспіль є збитковим
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Epic Games Store все ще не приносить прибутку, навіть через п’ять років після запуску.

Такою інформацією поділився генеральний менеджер Epic Games Store Стів Еллісон.

Нагадаємо, вчора розпочався черговий антимонопольний судовий розгляд по справі Epic Games проти Google. Позов Epic Games пов’язаний з тим, що Google забороняє оплачувати покупки в застосунках в обхід своєї платіжної системи, а ця система забирає комісію в 15 або 30%. Аналогічний процес Epic Games ініціювала проти Apple у 2021 році.

Виступаючи на розгляді справи як свідок, Стів Еллісон зазначив, що Epic Games Store вже п’ять років поспіль є збитковим й наразі метою проєкту все ще є зростання.

Як зазначає VGC, збитковість Epic Games Store пов’язана з тим, що Epic «витратила значні кошти на забезпечення великих ексклюзивних релізів від сторонніх розробників», а також інвестує мільйони в щотижневу роздачу безплатних ігор.

Також журналісти згадали, що Epic запустила програму First Run. Пропозиція дозволяє розробникам будь-якого розміру вимагати 100% доходу від Epic Games Store, якщо вони погоджуються зробити свою гру ексклюзивною для крамниці протягом шести місяців.

Раніше ми розповідали, що Epic Games звільняє близько 900 працівників, що становить близько 16% її штату. Тоді ж генеральний директор Epic Тім Свіні зазначив, що «вже деякий час ми витрачаємо набагато більше грошей, ніж заробляємо».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...