Реклама

🤯 Epic Games звільняє майже 900 співробітників

Čytaty latynkoju
🤯 Epic Games звільняє майже 900 співробітників
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Epic Games звільняє майже 900 співробітників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Epic Games звільняє близько 900 працівників, що становить близько 16% її штату.

Як повідомляє Bloomberg, про скорочення оголосив у службовій записці генеральний директор Epic Тім Свіні. За його словами, частина звільнень відбудеться в підрозділі SuperAwesome, а музичний маркетплейс Bandcamp продадуть.

Вже деякий час ми витрачаємо набагато більше грошей, ніж заробляємо, інвестуючи в наступну еволюцію Epic і розвиваючи Fortnite як натхненну метасвітом екосистему для творців Я довго був оптимістом, що ми зможемо здійснити цей перехід без звільнень, але в ретроспективі я бачу, що це було нереалістично.

Тім Свіні

За словами Свіні, Fortnite знову починає зростати, але це зростання «відбувається переважно за рахунок авторського контенту зі значним розподілом доходу». А це, на думку Epic Games, менш прибутковий бізнес, ніж той, який ми мала Fortnite на піку популярності.

Успіх екосистеми авторського контенту — це велике досягнення, але він означає серйозні структурні зміни в нашій економіці. Ми все одно не досягли фінансової стійкості. Тому ми дійшли висновку, що звільнення — це єдиний вихід, і що проведення їх зараз і в таких масштабах стабілізує наші фінанси.

Тім Свіні

Компанія Mediatonic, яка розробляє Fall Guys, також повідомила, що її торкнулися скорочення.

Нагадаємо, у червні інший ігровий гігант Embracer заявив, що впроваджує програму реструктуризації. З того часу Embracer провів деякі скорочення у своїх студіях, а також має намір продати деяких розробників. З останніх прикладів — скорочення торкнулися Crystal Dynamics.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...