Реклама

🤔 Blizzard: з Microsoft студія отримає більше свободи, ніж це було раніше

Čytaty latynkoju
🤔 Blizzard: з Microsoft студія отримає більше свободи, ніж це було раніше
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Blizzard: з Microsoft студія отримає більше свободи, ніж це було раніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник Blizzard Майк Ібарра очікує, що студія «відчує себе більш незалежною, ніж будь-коли раніше» через угоду з Microsoft.

Нагадаємо, у жовтні Microsoft завершила купівлю Activision Blizzard за 69 мільярдів доларів. Обговорюючи вплив угоди в інтерв’ю The Verge, Ібарра сказав, що вважає, що Blizzard отримає більше свободи, ніж це було раніше.

Я думаю, що підхід керівника Xbox Філа Спенсера до створення команд і зосередження на культурі та забезпеченні творчої свободи дасть Blizzard набагато більше відчуття незалежності студії, ніж будь-коли раніше.

Майк Ібарра

Майк Ібарра зазначив, що разом з Xbox для Blizzard відкривається «нова ера можливостей».

Ось що я насправді маю на увазі, коли говорю про нову еру можливостей, розширення можливостей, обслуговування гравців ще краще, ніж будь-коли.

Майк Ібарра

В іншому місці інтерв’ю зазначає, що наразі Microsoft та Xbox не розпочала якихось кардинальних змін у Blizzard. Ібарра зазначив, що Спенсер і його команда нещодавно відвідали Blizzard, але «це було більше просто зустріч з людьми».

Схоже, що це означає, що будь-які зміни від Microsoft поки що не плануються. Наприклад, Спенсер уже сказав, що не очікує жодних ігор Activision Blizzard на Xbox Game Pass до 2024 року.

The Verge

Щодо інших новин: раніше ми розповідали, що у Blizzard «весь час» обговорюють World of Warcraft для консолей.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...