Реклама

👀 Starfield отримає підтримку Nvidia DLSS у тестовому оновленні для Steam

Čytaty latynkoju
👀 Starfield отримає підтримку Nvidia DLSS у тестовому оновленні для Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Starfield отримає підтримку Nvidia DLSS у тестовому оновленні для Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Bethseda все-таки невдовзі додасть до Starfield підтримку Nvidia DLSS. Проте поки що лише у тестовому оновленні у Steam Beta.

Про це розробники повідомили у своєму Twitter (X), де власне й відзначили, що напередодні додання підтримки цієї технології повноцінно для ПК та Xbox, це буде доступним у Steam Beta.

Оновлення включатиме «підтримку Nvidia DLSS з генерацією кадрів, управлінням дисплеєм і HDR для підтримуваних систем, а також інші оптимізації та покращення».

Окремо Bethesda відзначила, що DLSS буде доступною лише для ПК-ґеймерів з Nvidia та додала, що у майбутніх оновленнях має з’явитися підтримка AMD FSR3.

Нагадаємо, що DLSS (Deep Learning Super Sampling), є власною технологією рендерингу зображень від Nvidia. Якщо доволі просто пояснити, то вона знижує роздільну здатність у певних місцях гри задля того, щоб підвищити частоту кадрів та використовує «магію» штучного інтелекту задля того, щоб зображення не відрізнялося від оригінального.

Нагадаємо, що раніше CEO Microsoft Сатья Наделла відзначив, що завдяки релізу Starfield було поставлено рекорд за «найбільшою кількістю передплатників Game Pass, доданих за один день за всю історію».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...