Реклама

🙃 У Sega хочуть, щоб ігри та фільми про Соніка зуміли обійти Маріо

Čytaty latynkoju
🙃 У Sega хочуть, щоб ігри та фільми про Соніка зуміли обійти Маріо
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 У Sega хочуть, щоб ігри та фільми про Соніка зуміли обійти Маріо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Свого часу їжачок Сонік від Sega розпочинав свій шлях як суперник та альтернатива Маріо від Nintendo. Хоча з того часу уже багато, що змінилося, втім «стара добра» конкуренція все ще присутня.

У своєму новому інтерв’ю виконавчий директор Sega, Осаму Охаші, розповів, що особисто він хоче побачити, як Соніку вдасться «зловити» Маріо та обійти його за популярністю. Також у нього є бажання, щоб ігри та стрічки про синього їжачка зуміли перевершити успіх символу Nintendo.

Простіше кажучи, я хочу перевершити Маріо. Сонік був грою, яка спочатку була розроблена, щоб конкурувати з Маріо, і ми ще не досягли цього. Оскільки ми поважаємо Маріо, моя мета — наздогнати і перевершити його. (…) Ми хочемо, щоб у Соніка грали по всьому світу, включаючи Японію, так само, як і в Маріо, і ми хочемо, щоб фільм став більшим хітом, ніж Маріо.

Відзначимо, що остання зустріч Соніка і Маріо залишилась за останнім з огляду на відгуки критиків про Sonic Superstars та Super Mario Bros. Wonder. Відзначимо, що обидві гри стали поверненням персонажів до своїх витоків у вигляді 2D-платформерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...