Реклама

🤩 Super Mario Bros. Wonder — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🤩 Super Mario Bros. Wonder — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤩 Super Mario Bros. Wonder — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Не встигли ми потішитися першою рецензією на Super Mario Bros. Wonder від Famitsu, як встигло впасти ембарго і тепер ми можемо дізнатися загальну оцінку гри від оглядачів.

Відзначимо, що реліз довгоочікуваного 2D-платформера для Nintendo Switch має відбутися уже цієї п’ятниці, 20 жовтня.

Нижче можете побачити загальну оцінку від критиків на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають, що гра розширює можливості сучасних 2D-платформерів. Також звертають увагу, що гра доволі збаласованf з огляду на доступність для новачків серії. Водночас зауважують що ветеранам теж не буде сумно і вони знайдуть багато цікавого для себе. Також гру похвалили за її кооператив.

Загалом традиційно для Nintendo, оглядачі називають гру одним з кращих проєктів компанії.

Раян МакКафрі з IGN поставив грі 9 балів з 10 та відзначив:

Super Mario Bros. Wonder виглядає і грається як справжній наступний крок у розвитку 2D-платформерів про Маріо. Ефекти Wonder змінюють кожну сцену дивовижним і захоплюючим чином, Квіткове Королівство робить яскраву і освіжаючу зміну темпу, а Слон Маріо краде шоу.

Тімоті Монбло з Destructoid ставить грі також 9 балів з 10 та пише:

Super Mario Bros. Wonder — це перша гра про Маріо за останні десятиліття, яка продовжує легендарну традицію 2D-платформерів про водопровідника. Це повернення до рівнів, переповнених творчістю, світу, багатого на таємниці, які потрібно розкрити, та управління, яке робить сам процес руху веселим. Чи перевершує Wonder якість Super Mario Bros. 3 або World, чи поступається їм — це вже справа фанатів. Але я можу з упевненістю сказати, що остання пригода Маріо — це один з найкращих сайдскролерів, які ви можете знайти на Switch. Хай живе 2D Маріо!

П. Дж. О’Райлі з Nintendo Life теж оцінює гру на 9 балів з 10 та відзначає:

Super Mario Bros. Wonder — це, просто кажучи, найкраща 2D гра про Маріо з часів Super Mario World. Це найспритніша, найгостріша та найрозумніша двовимірна гра про Маріо з 1991 року, а завдяки своїм дивовижним квітам, значкам та мережевим аспектам вона пропонує нескінченно винахідливу та вражаючу платформерну пригоду, яка нам дуже сподобалась. Завдяки локальній кооперативній та мережевій грі, а також майже ідеальній продуктивності в режимах з док-станцією та на портативних пристроях, ця гра нагадує двомірний Маріо з його магією, і є одним з найкращих платформерів, в які ми грали за останній час.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...