Реклама

🙂 Remedy поділилась оновленнями по ремейку Max Payne 1, 2 та Control 2

Čytaty latynkoju
🙂 Remedy поділилась оновленнями по ремейку Max Payne 1, 2 та Control 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙂 Remedy поділилась оновленнями по ремейку Max Payne 1, 2 та Control 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Remedy поділилась оновленнями стосовно своїх майбутніх проєктів серед яких є безперечно очікувані фанатами Control 2 та ремейк Max Payne 1, 2.

У своєму звіті для інвесторів фінський розробник повідомив нові деталі стосовно своїх нових ігор або є старих-нових.

Щодо продовження Control, яка вийшла у 2019 році, то відзначається. що гра все ще перебуває «на стадії підтвердження концепції». Також Remedy відзначає, що має амбітні плани на сиквел і наразі «спостерігає значний прогрес як у дизайні, так і в створенні гри».

Ми продовжимо роботу на цьому етапі протягом наступних кількох кварталів. Ми зосереджуємося на перевірці визначених ключових елементів, перш ніж перейти до наступного етапу та розширити команду.

Про майбутній ремейк Max Payne 1, 2 у Remedy повідомляють, що гра переходить до стадії готовності до виробництва:

Ремейк Max Payne 1, 2 перейшов на стадію готовності до виробництва. Ми отримали ясність щодо стилю та обсягу гри, і у нас є надзвичайно добре організована команда, яка працює над нею. Зважаючи на ці досягнення, ми з нетерпінням чекаємо на проєкт та його майбутній успіх.

Окрім цього Remedy також поділилась інформацією про Condor та Codename Vanguard — дві гри, про які компанія не надто багато розповідає.

Щодо Condor відзначається:

Condor, кооперативна багатокористувацька гра, пройшла шлях від підтвердження концепції до стадії виробничої готовності. Ми отримали цінний досвід у розробці ігор-сервісів і тепер маємо більше можливостей для створення гри, з якою гравці зможуть взаємодіяти роками.

У випадку з Codename Vanguard компанія зазначає, що сподівається до кінця року завершити стадію підтвердження концепції.

Нагадаємо. що напередодні вийшла довгоочікувана Alan Wake II, яка отримала високі оцінки від критиків, які називають її претендентом на звання «Гра року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...