Реклама

🔦 Alan Wake II — як оцінили гру оглядачі

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake II — як оцінили гру оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake II — як оцінили гру оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 27 жовтня, на нас очікує реліз довгоочікуваної гри Alan Wake II для PlayStation 5, Xbox Series X/S та ПК. Наразі ж як і очікувалось за день до виходу ми можемо дізнатися як оцінили гру оглядачі.

Нижче можете побачити загальну оцінку Alan Wake II на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом критики дуже позитивно зустріли гру та називають її гідним продовження, а також неперевершеним розвитком оригінальної гри.

В першу чергу вони відзначають наратив. Також звісно, що увагу звертають на чудову аудіо та візуальну складову гри та зауважують, що дослідження усіх цих деталей принесе гравцям задоволення.

Також оглядачі зазначають, що живі сцени не виглядають чужорідними у ігровому процесі та створюють відчуття чогось більшого ніж просто гри — це неперевершений інтерактивний досвід, який дійсно змусить гравців жахатися, відчувати напругу та усю інтригу історії, яку нам оповідають.

З негативних моментів лише відзначається наявність невеликих багів, які мають бути виправлені у патчах після релізу.

Девід Бурдетт з GamingTrend ставить грі 90 балів зі 100 та пише:

Цього року ви не зіграєте ні в що подібне до Alan Wake 2. Вибір двох протагоністів працює чудово, з переплетеним сюжетом, який фірмовим для Remedy. Мені подобаються повороти, неймовірна атмосфера, яка заряджає все, до чого вона торкається, включно з боєм. Alan Wake 2 захоплює як візуально, так і звуково, як у Брайт Фоллз, так і в Пітьмі. Наш від'їзд тринадцять років тому давно забутий; повернення Алана Вейка — це тріумф.

Вітор Браз з Multiplayer First поставив грі 9.5 балів з 10 та відзначив:

З ігровим процесом, який заслуговує на всіляку похвалу, і який можна легко пройти за 20 годин, якщо не поспішати, Alan Wake 2 абсолютно варта витраченого часу та грошей. Це видатне досягнення, яке потрібно поглинати і насолоджуватися ним повільно (…) занурюючись у всі деталі (...) Це приголомшливий телесеріал, що став відеогрою, зі складним сюжетом, який захоплює кожного шанувальника survival horror і ніколи не відпускає. (…) Це одна з найкращих ігор в жанрі survival horror, яку не можна пропустити. Фантастичний приклад того, як різні типи медіа можуть перетинатися і створювати дуже особливий результат.

Нік Петрасіті з TheSixthAxis поставив грі 10 з  10 та зауважує:

Alan Wake 2 — це чудове поєднання оповіді та survival horror, яке дає рівну кількість екранного часу двом головним героям. Обидва аспекти блискуче поєднані, щоб створити гру, яка запаморочить вам голову, налякає до смерті і змусить вас посміхнутися, коли ви знову зануритеся вперед, прагнучи побачити, що ж буде далі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...