Реклама

😮 Nintendo Switch 2 отримає «нову технологію Nvidia» з реконструкції променів — інсайдер

Čytaty latynkoju
😮 Nintendo Switch 2 отримає «нову технологію Nvidia» з реконструкції променів — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Nintendo Switch 2 отримає «нову технологію Nvidia» з реконструкції променів — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що дійсно Nintendo Switch 2 десь близько, адже останнім часом ми отримуємо все нові й нові чутки стосовно майбутньої консолі.

Цього разу новою порцією поділився Nate the Hate у своєму подкасті, в якому він розповідає про різні чутки. Однак цього разу він дав трішки нової інформації та сказав, що йому «дали зелене світло», щоб повідомити, що в Nintendo Switch 2 з’явиться функція Ray Reconstruction. У Nvidia про неї відзначають, що це:

Нова можливість для розробників покращити якість зображення у своїх іграх з трасуванням променів, яка пропонується як частина DLSS 3.5. … (Це) нова модель штучного інтелекту, яка створює високоякісні зображення з трасуванням променів для ігор та застосунків з інтенсивним трасуванням променів

Як це має працювати можна побачити у відео з презентацією DLSS 3.5:

Також Nate the Hate має сумніви, що Switch 2 буде підтримувати генерацію кадрів, адже інсайдер вважає консоль надзвичайно перспективною, оскільки і Nintendo, і NVIDIA працюють над тим, щоб зробити її максимально просунутою в сфері мобільних технологій.

Це гарантує, що це буде життєздатна платформа, яка не буде застарілою до 2026 року.

Тобто наступник Nintendo Switch може отримати підтримку DLSS 3.5 і, можливо, його майбутніх версій.

Нагадаємо, що раніше також з’явилися чутки про те, що Nintendo Switch 2 може вийти у вересні 2024 року у двох версіях та ціною від $400.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...