Реклама

📈 Microsoft підняла ціну на Xbox Series S у Бразилії до $700

Čytaty latynkoju
📈 Microsoft підняла ціну на Xbox Series S у Бразилії до $700
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Microsoft підняла ціну на Xbox Series S у Бразилії до $700
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft вирішили зробити доволі незвичне підвищення ціни на свою консоль Xbox Series S у Бразилії, де ціну було піднято до $700 за версію з 512 ГБ пам’яті.

Конкретних причин такого рішення у компанії не називають, однак як передає слова з заяви Microsoft  видання Inside Gaming:

В Xbox ми як і раніше зосереджені на тому, щоб пропонувати найкращий ігровий досвід за різними ціновими категоріями, щоб геймери могли вибрати те, що найкраще відповідає їхнім ігровим потребам і бюджету. У найближчі тижні ми почнемо повідомляти про коригування цін на консолі Xbox Series S в Бразилії (…) Ми підтримували ціни на наші консолі протягом багатьох років і тепер скоригували їх до R$3599 ($700).

Відзначається що раніше консоль можна було придбати у Бразилії за R$2000-2500, тобто близько $400. Однак тепер ціна підніметься до $700.

Додамо, що офіційна ціна Xbox Series S на офіційному сайті Xbox становить $299.99.

Нагадаємо, що раніше у Xbox також повідомили про реорганізацію у керівництві.

Також напередодні внаслідок великого витоку внутрішніх документів Microsoft ми дізнались багато інформації про майбутні плани компанії: оновленні версії Xbox Series X/S, консоль нового покоління.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...