Реклама

🔦 Alan Wake II — релізний трейлер та нові деталі гри

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake II — релізний трейлер та нові деталі гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake II — релізний трейлер та нові деталі гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 27 жовтня, на нас очікує реліз довгоочікуваної Alan Wake II. На честь цього Remedy поділилась з нами атмосферним релізним трейлером своєї нової гри.

Однак окрім трейлеру розробники також поділились новими подробицями гри. Вони повідомили, що у Alan Wake II на нас очікує три рівні складності: сюжетний, нормальний та важкий.

Окрім цього нам обіцяють додати після релізу режим гри «Нова гра+», який дозволить зберегти усю розблоковану зброю та покращення. Також у ньому з’явиться новий рівень складності «Нічний кошмар» та нові альтернативні наративні елементи (сторінки рукопису, новий відеовміст). Проте коли з’явиться цей режим наразі невідомо.

Нижче можете прослухати пісню з трейлера, яка буде саундтреком першого ігорового епізоду.

Нагадаємо, що перша гра про письменника Алана Вейка вийшла ще у 2010 році та до свого релізу пережила зміну концепції з гри з відкритим світом, до тієї, яку ми уже зараз знаємо, а хтось і просто обожнює.

Для самої Remedy ця серія ігор є доволі важливою, що й розробники хочуть нам уже скоро продемонструвати у Alan Wake II, яка вийде 27 жовтня для PlayStation 5, Xbox Series та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...