Реклама

🔦 Alan Wake II — Remedy поділилась саундтреком першого епізоду

Čytaty latynkoju
🔦 Alan Wake II — Remedy поділилась саундтреком першого епізоду
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 Alan Wake II — Remedy поділилась саундтреком першого епізоду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви грали у Alan Wake, ймовірно, ви добре пам’ятаєте, як ефектно завершувався кожен епізод історії. Наприкінці кожної глави гри на нас чекали пісні Девіда Бові, Нік Кейва, Рой Орбісона та інших виконавців. Тоді це надавало грі серіальної атмосфери і проходження кожного епізоду справді справляло величезне задоволення таким музичним завершенням.

У своїй новій грі Alan Wake II у Remedy вирішили не відходити від цієї ідеї. Однак, як відзначив Сем Лейк, цього разу вони вирішили розвинути її у цікавий спосіб, щоб пісні доповнювали лор гри та ваше проходження.

Як пише GameSpot, цього разу Remedy співпрацюючи зі студією Fried Music, що базується в Гельсінкі у Фінляндії, створила власні пісні для завершення кожного епізоду. Наразі з нами поділились композицією ісландської виконавиці RAKEL під назвою Follow You Into The Dark, яка пролунає у завершенні першого епізоду. Сама пісня є чимось на кшталт гімну для Саги Андерсон, яка буде головною героїнею гри поряд з Аланом Вейком.

Загалом кожен з епізодів отримає свою унікальну пісню.  Відзначимо, що у грі їх буде сім, а Сем Лейк розповів, що обирали вони серед 23 демозаписів.

Реліз Alan Wake 2 заплановано на 27 жовтня на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X/S.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Alan Wake 2 отримає режим в 60 FPS на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...