Реклама

📖 Комікс по всесвіту Cyberpunk 2077 отримав премію «Г'юго»

Čytaty latynkoju
CDPR
📖 Комікс по всесвіту Cyberpunk 2077 отримав премію «Г'юго»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📖 Комікс по всесвіту Cyberpunk 2077 отримав премію «Г'юго»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

CD Projekt Red повідомила, що комікс Cyberpunk 2077: Big City Dreams отримав премію «Г’юго» в номінації «Найкраща графічна історія або комікс».

Дія коміксу розгортається у Найт-Сіті, як й у грі Cyberpunk 2077, і розповідає про двох дрібних злодіїв, Ташу і Мірека, які разом намагаються вижити у найнебезпечнішому місті.

Історію коміксу написав Бартош Штибор, який працює режисером коміксів та анімації у CD Projekt Red. Він також відомий своєю роботою над коміксами у всесвітах Cyberpunk 2077 та Відьмака, а також аніме Cyberpunk: Edgerunners. Ілюстрації для Big City Dreams створили Філіпе Андраде та Алессіо Фьорініелло, а кольори — Роман Тітов та Кшиштоф Островський.

Премію «Г'юго» - це щорічна літературна нагорода, що присуджується за найкращі твори та досягнення в галузі наукової фантастики та фентезі. Перемога в номінації «Найкраще графічна історія або комікс» — це перший випадок, коли польський автор отримав цю нагороду.

CD Projekt Red

Комікс, виданий англійською мовою видавництвом Dark Horse Comics, вже доступний як у цифровому, так і в друкованому форматах.

Раніше ми розповідали, що у Cyberpunk 2077 використовували ШІ для відтворення голосу актора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...