Реклама

🎮 Розробники Return to Moria відклали реліз гри на PS5

Čytaty latynkoju
🎮 Розробники Return to Moria відклали реліз гри на PS5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Розробники Return to Moria відклали реліз гри на PS5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець North Beach Games і розробник Free Range Games відклали вихід версії The Lord of the Rings: Return to Moria для PlayStation 5.

Версія повинна була вийти вже 24 жовтня, проте реліз перенесли на 5 грудня — цифрова версія для PS5 тепер вийде одночасно з фізичною.

Крім того, версія для ПК, яка стане доступна через Epic Games Store 24 жовтня, пішла на золото. Випуск версії для Xbox Series все ще планується на початку 2024 року.

Також варто зазначити, що нещодавно розробники поділилися першим поглядом на Dwarf Creator — інструмент, який дозволяє гравцям створювати та налаштовувати власного унікального персонажа Гнома для проходження у The Lord of the Rings: Return to Moria.

У грі The Lord of the Rings: Return to Moria гноми вирушають у нову подорож, щоб повернути собі свою батьківщину Морію у Млистих горах. Розробники кажуть, щоб вижити, гравцям доведеться об’єднувати сили, кувати спорядження, будувати та досліджувати знамениті бездонні шахти.

Раніше ми розповідали, що вийшов вступний кінематографічний ролик до кооперативної гри The Lord of the Rings: Return to Moria.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...