Реклама

🎮 Вийшов новий трейлер The Lord of the Rings: Return to Moria

Čytaty latynkoju
🎮 Вийшов новий трейлер The Lord of the Rings: Return to Moria
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Вийшов новий трейлер The Lord of the Rings: Return to Moria
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець North Beach Games та розробник Free Range Games випустили вступний кінематографічний ролик до кооперативної гри The Lord of the Rings: Return to Moria.

Варто зазначити, що у грі з’явиться актор Джон Ріс-Девіс, відомий своєю роллю Гімлі у трилогії «Володар Перснів». Також актор дасть YouTube-каналу Nerd of the Rings ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповість про свою роль у грі, роботу з командою розробників, повернення до «Володаря перснів» та багато іншого.

Завжди цікаво повертатися і думати про «що було б, якби», а можливість попрацювати над цією грою — це дослідження одного з таких «що було б, якби», чи не так?. Актори часто створюють персонажів з любові, і іноді дуже важко їх відпустити. Безумовно, Гімлі для мене — персонаж, якого я дійсно обожнюю, і я дуже вдячний за можливість зіграти його в іншому контексті.

Джон Ріс-Девіс

У грі The Lord of the Rings: Return to Moria гноми вирушають у нову подорож, щоб повернути собі свою батьківщину Морію у Млистих горах. Розробники кажуть, щоб вижити, гравцям доведеться об’єднувати сили, кувати спорядження, будувати та досліджувати знамениті бездонні шахти.

The Lord of the Rings: Return to Moria вийде для PlayStation 5 та ПК в Epic Games Store 24 жовтня за ціною $39.99, а на Xbox Series — на початку 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...