Реклама

🙃 Alan Wake отримав у Fortnite режим, що переказує події першої гри

Čytaty latynkoju
🙃 Alan Wake отримав у Fortnite режим, що переказує події першої гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Alan Wake отримав у Fortnite режим, що переказує події першої гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви любите пограти у Fortnite, а також з нетерпінням чекаєте на Alan Wake II, однак не хочете перед новинкою проходити заново першу частину, то у вас є чудова можливість усе поєднати.

Epic Games підготувала 20-хвилинний безкоштовний ігровий епізод Alan Wake: Flashback у якому вам допоможуть швидко пригадати сюжет Alan Wake.

Нагадаємо, що перша гра про письменника Алана Вейка вийшла ще у 2010 році та до свого релізу пережила зміну концепції з гри з відкритим світом, до тієї, яку ми уже зараз знаємо, а хтось і просто обожнює. Для самої Remedy ця серія ігор є доволі важливою, що й розробники хочуть нам уже скоро продемонструвати у Alan Wake II, яка вийде 27 жовтня для PlayStation 5, Xbox Series та ПК.

Відзначимо, що у першій грі гравці беруть на себе роль письменника Алана Вейка, який переживає творчу кризу і вирішує провести відпустку зі своєю дружиною у тихому містечку, яке як згодом виявляється не таке тихе й світле, як здається.

Тоді гравцям довелося зіткнутися з тим, що чекало нас у темряві одного містечка. Проте, як відзначив головний герой у завершенні гри «виявилося, що це не озеро, а океан» з яким нам доведеться, ймовірно, мати справу у новій частині.

Нагадаємо, що раніше у Remedy розповіли про проблеми з Alan Wake II для Xbox Series S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...