Реклама

🔦 У Remedy розповіли про проблеми з Alan Wake II для Xbox Series S

Čytaty latynkoju
🔦 У Remedy розповіли про проблеми з Alan Wake II для Xbox Series S
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔦 У Remedy розповіли про проблеми з Alan Wake II для Xbox Series S
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Remedy вирішили розповісти, які саме проблеми мали розробники у роботі над версією гри Alan Wake II для Xbox Series S, адже раніше нам розповіли, що гра отримає режим у 60 FPS лише для консолей PlayStation 5 та Xbox Series X

Цього разу директор з комунікацій студії Томас Пуха у своїй розмові з IGN вирішив прояснити деякі проблеми, з якими зіткнулися у Remedy під час розробки Alan Wake II для Xbox Series S.

Процесор Series S майже такий самий, як і в Series X. Але графічний процесор це проблема. Це дійсно так. Тому, наявність меншої пам'яті це досить велика проблема. І ми часто чуємо: «Гаразд, ви робите комп'ютерні ігри, напевно ви знаєте, як їх масштабувати». Ну, пам'ять не є проблемою на ПК. Насправді ні. І це одна з проблем, коли ви говорите про роздільну здатність і частоту кадрів. Просто сильно знизити роздільну здатність недостатньо. Це те, що ми робимо на S, і ми дуже, дуже наполегливо працюємо над тим, щоб переконатися, що візуальна якість все ще залишається на висоті.

Він також відзначив, що у випадку зі слабшою консоллю Xbox розробникам варто йти на компроміси і жертвувати тим, чи іншим аспектом.

Series S коштує $250 доларів, а X і PS5 $500-600. Очевидно, що існує величезна різниця між потужністю, яку ви отримуєте, чи не так?

Також він додав, що студія зробила усе можливе, щоб гра мала стабільні 30 FPS на Series S, однак рекомендує:

Але якщо ви хочете побачити гру в найкращому вигляді у всій красі наступного покоління, то вона буде на машинах, які мають апаратне забезпечення, що дозволяє це зробити.

Реліз Alan Wake 2 відбудеться уже 27 жовтня для PlayStation 5, Xbox Series та ПК.

Напередодні Remedy також поділилась саундтреком першого епізоду Alan Wake II.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...