Реклама

🤔 Один із творців Halo приєднався до Netflix Games для розробки ААА-гри

Čytaty latynkoju
🤔 Один із творців Halo приєднався до Netflix Games для розробки ААА-гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Один із творців Halo приєднався до Netflix Games для розробки ААА-гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після новин про свій відхід з Microsoft на початку цього місяця колишній творчий керівник Halo Infinite Джозеф Стейтен приєднався до Netflix, щоб розпочати роботу над мультиплатформенною AAA-грою.

Стейтен був тісно пов’язаний із серією Halo починаючи ще з 2000 року, виконуючи різні ролі в Bungie та 343 Industries. Він починав як сценарист і кінематографічний директор для Halo: Combat Evolved і Halo 2, а у 2020 році став керівником творчого відділу Halo Infinite.

Звістка про його відхід з 343 Industries з’явилася в січні, на тлі значних звільнень в Xbox Studios, коли повідомлялося, що він залишиться в Microsoft на посаді креативного директора. Однак на початку цього місяця Стейтен підтвердив, що повністю залишив Microsoft, лише сказавши, що готується розпочати «нову пригоду».

І тепер, лише через кілька тижнів, Стейтен оголосив про своє долучення до Netflix Games, де він працюватиме креативним директором абсолютно нової мультиплатформенної AAA-гри та нового оригінального продукту.

У своєму твіті Джозеф Стейтен додав:

У моєму робочому житті немає нічого, що мені подобається більше, ніж співпраця з іншими для створення світів, наповнених культовими персонажами, глибокими таємницями та нескінченними пригодами.

Дане оголошення й справді є доволі несподіваним, не в останню чергу тому, що набіг Netflix на відеоігри поки що зосереджувався виключно на мобільному ринку. Розмови Стейтена про нову «мультиплатформенний AAA-гру» означають, що стримінговий сервіс тепер готовий значно розширити свою присутність в ігровій індустрії.

Раніше повідомлялося, що Netflix працює над іграми у яких можна буде використовувати телефон як контролер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...