Реклама

🎮 У розробці знаходиться нова Halo на Unreal Engine 5 — чутки

Čytaty latynkoju
🎮 У розробці знаходиться нова Halo на Unreal Engine 5 — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У розробці знаходиться нова Halo на Unreal Engine 5 — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фанатам Halo можна приготуватися, адже з’явилися чутки, що, ймовірно, 343 Industries активно працює над наступною Halo.

Як повідомляє Insider Gaming саме зараз відбувається поворот від Halo Infinite і ті гравці, які все ще чекають на якісь доповнення до цієї гри мають змінити свої плани та очікувати уже на нову гру.

Відзначається, що на подкасті SG Bitcast головний редактор Seasoned Gaming розповів, що команда 343 Industries активно працює над «реструктуризацією, яка створить наступне покоління Halo на Unreal». про це йому розповіла людина знайома з ситуацією.

Як зауважили в Insider Gaming на початку 2023 року існували побоювання щодо майбутнього серії Halo на тлі звільнень у Microsoft, які вплинули на розробників з 343 Industries. Хоча тоді гравців заспокоїли, що франшизу ніхто не закине, проте й не відомо на що їм наразі варто очікувати.

Однак якщо довіритись словам головного редактора порталу Seasoned Gaming, то як мінімум у Microsoft не планують забувати про одну зі своїх головних ігрових серій, яка, ймовірно, також буде на рушії Unreal Engine 5.

Хоча звісно варто очікувати офіційних анонсів, проте з огляду на останні новини зі стану Microsoft у компанії наразі вся увага буде звернута до каталогу ігор від Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...