Реклама

🥳 Регулятор Великобританії схвалив покупку Microsoft Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
🥳 Регулятор Великобританії схвалив покупку Microsoft Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥳 Регулятор Великобританії схвалив покупку Microsoft Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Управління з конкуренції та ринків Великобританії (CMA) виступило з офіційною заявою та схвалила угоду між Microsoft та Activision Blizzard.

Таким чином CMA погодилося на те, що права на стрімінг ігор Activision Blizzard на наступні 15 років відійдуть Ubisoft.

Реструктурована угода суттєво розвіяла побоювання, які виникли у CMA після початкового розслідування, яке завершилося раніше цього року.

CMA

Рішення британського регулятора також прокоментував Президент Microsoft Бред Сміт вже подякував регулятору та зазначив, що тепер сторони можуть закрити угоду, яка «принесе користь геймерам та індустрії у всьому світі».

Нагадаємо, Microsoft не купуватиме права на хмарні ігри, що належать Activision Blizzard. Крім того, поширення цих ігор залишиться в руках Ubisoft, а не під контролем Microsoft.

Варто зазначити, що CMA фактично було єдиним регулюючим органом, який не дозволив укласти цю угоду. Тепер Microsoft та Activision Blizzard можуть офіційно оголосити про завершення угоди та поділитися подальшими планами.

Нагадаємо, що CMA є одним з трьох важливих світових регуляторів. Окрім Великої Британії це США, де намагання блокувати угоду відхилив суд, та ЄС, де злиття без жодних проблем погодили.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...