Реклама

🙃 Microsoft планує закрити угоду з Activision Blizzard уже наступного тижня — The Verge

Čytaty latynkoju
🙃 Microsoft планує закрити угоду з Activision Blizzard уже наступного тижня — The Verge
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Microsoft планує закрити угоду з Activision Blizzard уже наступного тижня — The Verge
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З’явилося чергове повідомлення, що Microsoft уже планує остаточно закрити свою угоду з придбання Activision Blizzard наступного тижня, а точніше 13 жовтня.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на власні джерела. Видання відзначає, що хоча і є дата коли компанія планує завершити угоду, вона все одно поки що залежить від рішення британського регулятора (CMA).

Нагадаємо, що напередодні про це також говорив Том Уоррен, старший редактор The Verge, він тоді зауважив, що якщо не буде жодних проблем, то угода може бути закритою на наступному тижні і таким чином це покладе кінець 20-місячній епопеї з придбання Activision Blizzard.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що CMA попередньо схвалив угоду. Тоді регулятор зазначив, що нова угода, яку запропонувала Microsoft, вирішує «попередні проблеми CMA» на ринку хмарних ігор. Нагадаємо, CMA заблокував угоду у квітні через занепокоєння щодо впливу на ринок хмарних ігор, який тільки-но зароджується.

Згідно з новими пропозиціями, Microsoft не купуватиме права на хмарні ігри, що належать Activision Blizzard. Крім того, поширення цих ігор залишиться в руках незалежного постачальника Ubisoft, а не під контролем Microsoft.

Однак також напередодні регулятор у США вирішив знову розглянути справу придбання Microsoft Activision Blizzard. Ймовірно, що продовжувати йому це доведеться уже коли Microsoft поставить свій підпис під угодою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...