Реклама

🤔 Угода Microsoft з Activision Blizzard може закритися уже наступного тижня

Čytaty latynkoju
🤔 Угода Microsoft з Activision Blizzard може закритися уже наступного тижня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Угода Microsoft з Activision Blizzard може закритися уже наступного тижня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Старший редактор The Verge, Том Уоррен вважає, що угода між Microsoft Activision Blizzard може бути закрита уже на наступному тижні.

Про це журналіст написав у своєму Twitter (X), де відзначив, що 6 жовтня це крайній термін коли британський регулятор (CMA) може надіслати відгук щодо попереднього схвалення угоди. Уоррен зауважив, що якщо не буде жодних проблем, то угода може бути закритою на наступному тижні і таким чином це покладе кінець 20-місячній епопеї з придбання Activision Blizzard.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що CMA попередньо схвалив угоду. Тоді регулятор зазначив, що нова угода, яку запропонувала Microsoft, вирішує «попередні проблеми CMA» на ринку хмарних ігор. Нагадаємо, CMA заблокував угоду у квітні через занепокоєння щодо впливу на ринок хмарних ігор, який тільки-но зароджується.

Згідно з новими пропозиціями, Microsoft не купуватиме права на хмарні ігри, що належать Activision Blizzard. Крім того, поширення цих ігор залишиться в руках незалежного постачальника Ubisoft, а не під контролем Microsoft.

Однак також напередодні регулятор у США вирішив знову розглянути справу придбання Microsoft Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...