Реклама

🤔 Forza Motorsport — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🤔 Forza Motorsport — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Forza Motorsport — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра та, хто придбав Pemium-версію нових перегонів Forza Motorsport зможуть розпочати свою гру. Іншим гравцям доведеться зачекати уже до 10 жовтня, коли відбудеться повноцінний реліз гри для ПК та Xbox Series X/S.

Проте уже знято ембарго на огляди Forza Motorsport і можна дізнатися, як критики оцінили нові перегони від Turn 10 Studios — компанії, яка була засновна під керівництвом Microsoft Game Studios саме для розробки серії Forza Motorsport.

Нижче ви можете побачити збірні оцінки від порталів Opencritic та Metacritic.

 

Загалом оглядачі відзначають гру за наявність великої кількості автомобілів, які також чудово деталізовані. Велику похвалу від критиків Forza Motorsport отримала за графіку, а також звук.

Оглядачі зауважують, що гра є дійсно гідним переосмисленням серії, адже вона по суті є перезапуском цієї франшизи перегонів. Також вони додають, що гра закладає хороший фундамент для подальшого розвитку франшизи.

Однак критики також звернули й увагу на деякі мінуси: дещо слабкий ШІ суперників, а також те, що все-таки гра є більш аркадною, ніж симулятором, що звичайно є притаманною рисою для Forza.

Агус Беррі з Press Start поставив грі 8 з 10 та відзначив:

Forza Motorsport задовольнить потреби практично будь-якого фаната перегонів — вона зосереджена на любові до автомобілів і пропонує баланс між доступними перегонами та хардкорними симуляторами. Зміни в прогресії можуть декого не влаштувати, а ШІ-водіям відчайдушно потрібно більше часу для практики, але довга перерва у розвитку франшизи створила міцну основу для майбутнього.

Кессі Петерсон з GamingTrend ставить грі 95 зі 100 та зауважує:

Forza Motorsport дійсно створює платформу, яка залишає відкритий шлях для розвитку. Це найпростіша Forza, щоб пройнятися нею, і вона виконана на такому високому рівні, що ви можете забути, що це просто гра. Ніщо не стоїть між вами і гоночним треком.

Віктор Росас з LevelUp поставив грі 9 балів з 10 та пише:

Forza Motorsport — одна з найкращих гоночних відеоігор в історії, і вона сяє там, де потрібно. Turn 10 створила монстра, чий двигун реве, мотивуючи і залякуючи водночас.

Також радимо ознайомитись з нашим оглядом Forza Motorsport у рубриці «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...