Реклама

🤔 Naughty Dog звільняє розробників, а багатокористувацька The Last of Us під питанням — Kotaku

Čytaty latynkoju
🤔 Naughty Dog звільняє розробників, а багатокористувацька The Last of Us під питанням — Kotaku
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Naughty Dog звільняє розробників, а багатокористувацька The Last of Us під питанням — Kotaku
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Naughty Dog, одна з провідних студій PlayStation, відповідальна за франшизи The Last of Us та Uncharted звільняє частину розробників.

Про це повідомляє видання Kotaku, яке відзначає, що студія звільнила щонайменше 25 розробників, розірвавши з ними контракти. За словами двох джерел Kotaku, звільнення почалися ще минулого тижня та зачепили різні відділи, від художнього до виробничого.

Повідомляється, що більшість звільнених розробників працювали у відділі тестування якості забезпечення Naughty Dog.

Однак Kotaku зауважує, що звільнення не зачепили штатних співробітників студії. Джерела видання стверджують, що звільненим не пропонується вихідна допомога та на них, а також й тих хто досі працює «чиниться тиск, щоб тримати цю новину в таємниці».

Kotaku також відзначає, що контракти тих, хто постраждав, не будуть офіційно розірвані до кінця жовтня й очікується, що працюватимуть протягом цього місяця.

Також одне з джерел видання стверджує, що багатокористувацька гра по Last of Us, яка розробляється Naughty Dog наразі, хоча й не скасована повністю, але «в основному заморожена на цю мить».

Нагадаємо, що раніше студію покинув її співпрезидент, Еван Веллс, який оголосив про те, що звільняється з компанії після 25 років роботи у ній.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...