Реклама

😵 Сергій Гальонкін покинув Epic Games — офіційно

Čytaty latynkoju
😵 Сергій Гальонкін покинув Epic Games — офіційно
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😵 Сергій Гальонкін покинув Epic Games — офіційно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сергій Гальонкін офіційно повідомив, що покинув Epic Games, де він з 2017 року працював на посаді директора з видавничої стратегії.

Спочатку в мережі помітили, що у своєму профілі у LinkedIn Гальонкін у графі з досвідом роботи відзначив, що завершив працювати у Epic Games у вересні цього року. Після цього припущення про те, що він звільнився підтверджував його пост у BlueSky, де він відзначив, що тепер «знову може писати про відеоігри».

Хороша новина — я знову можу писати про відеоігри 🙂

Однак тепер Сергій Гальонкін офіційно повідомив про те, що покинув компанію розмістивши лист у своєму Twitter (X).

У листі він відзначив, що сьогодні, 2 жовтня, офіційно його останній день у Epic Games та подякував своїм колегам та Тіму Свіні за роботу та можливість розбудувати Epic 4.0.

Також окремо Сергій Гальонкін висловив подяку компанії за пожертву у розмірі $144 млн, які Epic Games відправила на різноманітні благодійні ініціативи для України після повномасштабного вторгнення Росії.

Згадав він також і про запуск Fortnite, яка зуміла, за його словами, довести, що безкоштовні ігри без pay-to-win можуть бути успішними.

Щодо причин свого звільнення Сергій Гальонкін відзначив, що наразі Epic Games на шляху трансформації з розробника відеоігор, видавця, творця ігрового рушія до платформи — Epic 5.0.

Я не дуже підходжу для нової версії Epic, для неї потрібні люди іншого типу.

Додамо, що Сергій Гальонкін розпочинав свою кар’єру, як ігровий журналіст в Україні, а згодом працював у геймдеві у Red Beat, Wargaming, звідки й перейшов у Epic Games, де й отримав посаду директора з видавничої стратегії.

Нагадаємо, напередодні ми повідомляли про те, що Epic Games звільняє майже 900 співробітників, що становить близько 16% її штату.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...