Реклама

😮 Bethesda випустить The Elder Scrolls: Castles для Android

Čytaty latynkoju
😮 Bethesda випустить The Elder Scrolls: Castles для Android
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Bethesda випустить The Elder Scrolls: Castles для Android
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У вас невдовзі може з’явитись можливість зіграти у нову The Elder Scrolls від Bethesda, однак є нюанс, це буде не та гра на яку ви гарантовано очікуєте, адже TES VI не варто очікувати раніше 2026 року.

Проте гравцям буде доступною для гри The Elder Scrolls у стилі Fallout Shelter. Як повідомляє IGN, у Google Play з’явилась гра The Elder Scrolls: Castles. Видання відзначає, що гра доступна для завантаження та гри. Ймовірно, що зіграти у неї можна, однак не в Україні, адже в українському маркеті її не можливо знайти. Проте можна зайти на сторінку гри у веб-версії.

Загалом гра нагадує Fallout Shelter, але звісно, що у сетингу TES. У ній вам потрібно керувати власним замком, який ви будете розширювати кімната за кімнатою, потрібно буде реагувати на прохання своїх підданих. Також у грі будуть квести, де гравцям належить створювати героїв, екіпірувати їх і відправляти в бій, щоб зібрати потрібні ресурси.

IGN додає, що гра є безкоштовною та наразі перебуває у ранньому доступі. Можливо, невдовзі у неї можна буде зіграти й в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...