Реклама

🤔 Для PlayStation основою залишаться сюжетно орієнтовані ігри — Джим Раян

Čytaty latynkoju
🤔 Для PlayStation основою залишаться сюжетно орієнтовані ігри — Джим Раян
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Для PlayStation основою залишаться сюжетно орієнтовані ігри — Джим Раян
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова PlayStation Джим Раян розповів про те, що компанія продовжить робити сюжетно орієнтовані ексклюзиви.

Інформацією про це поділився портал VGCchrtz, який розмістив слова Раяна, під час Q&A-сесії з аналітиками у 2022 році. Відомо це стало завдяки недавньому витоку документів у справі Федеральної торгової комісії США проти Microsoft.

Тоді бос PlayStation зазначив, що сюжетно орієнтовані ігри залишаться «основою» для ексклюзивів компанії. Відзначив він це у відповідь на запитання про десять сервісних ігор, що знаходяться в розробці.

Було б наївно з нашого боку припускати, що всі десять матимуть величезний успіх, тому це не є необхідною умовою для того, щоб подвоїти доходи від внутрішніх розробників. … І не забувайте, що, роблячи це, ми продовжуватимемо видавати ігри, які так добре служили нам протягом багатьох років. (Ігри) з багатим сюжетом і надалі залишатимуться основою нашого видавничого бізнесу.

Нагадаємо, що раніше інсайдер поділився інформацією, що The Last of Us Part 3 переходить до стадії «основних зйомок».

Також напередодні відбулась презентація State of Play від PlayStation на якій нам показали оновлення по Marvel’s Spider-Man 2, Final Fantasy VII Rebirth, Avatar: Frontiers of Pandora та ще багато іншого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...