Реклама

🤔 На розробників KOTOR 2 подали до суду через скасування DLC

Čytaty latynkoju
🤔 На розробників KOTOR 2 подали до суду через скасування DLC
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 На розробників KOTOR 2 подали до суду через скасування DLC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Aspyr та Saber Interactive подали колективний позов через рішення студій скасувати DLC до Star Wars: Knights of the Old Republic 2 для Switch.

Вперше вихід доповнення до гри на Switch анонсували в червні 2022 року, а згодом Aspyr заявила, що воно з’явиться в третьому кварталі 2022 року.

Однак у червні 2023 року Aspyr оголосила, що плани щодо випуску DLC були скасовані. Як компенсацію, компанія запропонувала покупцям можливість безкоштовно завантажити одну з семи інших ігор.

Тепер на компанії подали позов за те, що вони не повернули кошти гравцям. Позивач Малахій Мікелоніс подав до суду «індивідуально та від імені всіх інших осіб, які опинилися в подібній ситуації».

Повідомляється, що позивач «відчув себе повністю обдуреним і засмутився, оскільки покладався на запевнення Відповідачів, що для KOTOR буде випущено DLC з відновленим контентом».

Насправді Позивач навіть не грав у KOTOR після придбання гри, натомість вирішив почекати, поки вийде DLC з відновленим контентом. Але Відповідачі цього так і не зробили.

Таким чином, гравець вимагає від компанії компенсацію, а також покриття судових витрат. Aspyr та Saber Interactive мають час до 4 жовтня, щоб відповісти на позов.

Нагадаємо, версія KOTOR 2 для Nintendo Switch вийшла 8 червня 2022 року. Раніше ми розповідали, що видавець ремейку Star Wars: Knights of the Old Republic ухилився від відповіді на питання про стан розробки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...