Реклама

😑 Ремейк Star Wars: KOTOR — у видавця немає коментарів з цього приводу

Čytaty latynkoju
😑 Ремейк Star Wars: KOTOR — у видавця немає коментарів з цього приводу
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😑 Ремейк Star Wars: KOTOR — у видавця немає коментарів з цього приводу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець ремейку Star Wars: Knights of the Old Republic у найбільш класичний спосіб ухилився від відповіді на питання про стан розробки.

Вчора видавець Embracer провів брифінг для інвесторів, на якому генеральний директор компанії Ларс Вінгефорс відповідав на запитання. Одне із запитань, як повідомив репортер Axios Стівен Тотіло, стосувалося статусу ремейку KOTOR, на що Вінгефорс просто відповів: «Без коментарів».

Якщо вас, фанатів KOTOR, це розчарувало, то зачекайте трішки. Вінгефорс насправді збирався розповісти більше про проєкт, але інтерв’юер перебив його, повністю обірвавши його. Нехай це буде уроком для інтерв’юерів, щоб вони давали людям, які щось розповідають, можливість заповнити мовчанку, що, звісно, не завжди легко, але в даному випадку це окупилося б.

Проте головною новиною дня стало те, що раніше анонсована трансформаційна угода на суму $2 млрд зірвалася в останній момент. У своєму виступі Ларс Вінгенфорс сказав, що ця угода встановила б «нову планку» для всієї ігрової індустрії.

Однак через втрату партнерства з неназваною стороною група була змушена переглянути свій прогноз операційних прибутків з $0,97-1,28 млрд до $660-840 млн.

Якщо ви хочете подивитися решту брифінгу для інвесторів та те, як генеральний директор Embracer намагається відповісти на питання про те, чому угода вартістю $2 млрд для видавництва врешті-решт провалилася, перегляньте велике відео нижче.

Питання про статус ремейку KOTOR виникло на тлі торішнього звіту, в якому стверджувалося, що справи у нього йдуть не дуже добре. Там стверджувалося, що після невдалої внутрішньої демонстрації ремейк було знято з виробництва Aspyr Media і передано Saber Interactive, яка очолила його, а також було відкладено на невизначений термін.

Майже рік потому Embracer так і не прояснила ситуацію навколо ремейку KOTOR, і фанати залишилися в невіданні.

Нагадаємо, що ремейк KOTOR був анонсований ще в 2021 році на PlayStation Showcase як ексклюзив для PS5. Відтоді про гру немає жодної інформації, тому легко зрозуміти, чому фанати трохи занепокоєні та спантеличені.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...