Реклама

⚽ EA FC 24 на Nintendo Switch: відома частота кадрів та роздільна здатність, нові скріншоти

Čytaty latynkoju
⚽ EA FC 24 на Nintendo Switch: відома частота кадрів та роздільна здатність, нові скріншоти
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ EA FC 24 на Nintendo Switch: відома частота кадрів та роздільна здатність, нові скріншоти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром відбудеться реліз EA Sports FC 24 — нового футбольного симулятора від EA, який стане першою грою для компанії після розриву відносин з FIFA. Однак якщо для власників ПК та консолей PlayStation, Xbox чекають мінімальні зміни, то для гравців на Nintendo Switch це буде дійсно важлива подія.

Нарешті EA дасть власникам «перемикача» абсолютно нову гру на новому для консолі рушії Frosbite. Відзначимо, що раніше ігри серії FIFA щороку мали приставку «Legacy Edition» та не відрізнялись нічим окрім оновлення складів команд та форми.

Цього ж разу гравці отримають власне оновлення гри, яке обіцяє кращу графіку та оновлення ігроладу. Також порталу IGN вдалося дізнатися інформацію про те з якою роздільною здатністю буде працювати EA FC 24 на Switch та скільки кадрів буде видавати гра.

У розмові з виданням Дору Логіган, продюсер EA FC 24 для Nintendo Switch, відзначив, що гра буде працювати в режимі 30 FPS. Щодо роздільної здатності то у портативному режимі варто очікувати на 720р, а при роботі від док-станції 1080р.

Також Лагіган додав:

Я вважаю, що запуск Frostbite на Switch — це вже величезне досягнення для команди, і ми були дуже раді отримати відгуки та реакцію наших гравців. … після запуску ми зможемо запропонувати гравцям Switch такий самий рівень підтримки в режимі реального часу, яким користуються гравці на інших платформах.

Також IGN поділилось зображеннями версії гри для Nintendo Switch.

Раніше ми ділились з вами нашою добіркою найцікавіших клубів EA FC 24 для гри у режимі кар’єри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...