Реклама

⚽ EA FC 24: цікаві клуби для гри у режимі кар'єри за тренера

Čytaty latynkoju
wallpapersden.com
⚽ EA FC 24: цікаві клуби для гри у режимі кар'єри за тренера
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ EA FC 24: цікаві клуби для гри у режимі кар'єри за тренера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри те, що новий футбольний симулятор EA FC 24 від Electronic Arts уже не має зв’язку з FIFA та відповідно відомого бренду, фактично гра не втратила майже нічого з того, за що ми її любили. Одним з основних елементів упродовж існування франшизи був режим кар’єри за тренера. Звісно, що він знову буде доступний гравцям в уже новому бренді, ще й з великою кількістю нововведень починаючи з 29 вересня для PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, ПК та Nintendo Switch.

Разом з режимом кар’єри тренера до EA FC 24 також повертається одвічне питання для футбольних ґеймерів: «За кого ж розпочати свій тренерський шлях?».

З метою полегшити ці довгі моменти нелегкого вибору ми вирішили підібрати для вас кілька, на нашу думку, найцікавіших команд для режиму тренерської кар’єри у EA FC 24.

«Арсенал» Лондон

Мікелю Артеті за кілька років вдалося вибудувати яскраву та молоду команду, якій минулого року не вистачило зовсім трішки для здобуття чемпіонства, адже більшу частину сезону «Арсенал» був першим. Однак в результаті довелося задовольнитися дещо гірким другим місцем.

Цього року «каноніри» вирішили підготуватися до сезону та розширити свою лаву запасних — тобто, зробити те чого, ймовірно, не вистачило минулого року. До клубу прийшли молоді Кай Гаверц, Деклан Райс та Юррієн Тімбер. До того ж в складі є інші таланти: Букайо Сака, Мартін Едегор, Вільям Саліба та Габріель Мартінеллі.

Крім цього в «Арсеналі» грає Олександр Зінченко, якого сміливо можна назвати найкращим українським гравцем на цю мить. Його присутність у цій команді є доволі приємним бонусом.

З огляду на амбітний склад та бажання реваншу за минулий сезон, ця команда вже виглядає цікаво для гри у EA FC 24. Однак є й інші аргументи. У 2024 році виповнюється рівно 20 років з моменту останньої перемоги «Арсеналу» у Прем’єр-лізі, яка є особливою в історії англійського футболу, адже «каноніри» тоді не програли жодного матчу. За це команда отримала прізвисько «Непереможні» (The Invincibles).

У ваших руках є змога повторити на честь ювілею це досягнення, адже усі складові для такого успіху у цьогорічного «Арсеналу» присутні. Варто лише додати ваш тренерський хист у EA FC 24.

«Боруссія» Дортмунд

Чемпіонат Німеччини є доволі цікавим з огляду на ту інтригу, яку нам запропонували минулого року, коли все вирішувалося в останньому турі. Тоді «Боруссії» Дортмунд потрібно було лише виграти останній матч, і таке довгоочікуване чемпіонство нарешті б перейшло до «чорно-жовтих».

Однак цього не сталося — дортмундці залишилися зі сріблом, хоча й набрали однакову кількість очок з чемпіоном — мюнхенською «Баварією» — проте за додатковими показниками отримали нижче місце у турнірній таблиці.

Гадаємо, що цього сезону «Боруссії» кортить взяти реванш за таке гірке завершення минулого сезону, й у цьому ви можете допомогти команді у EA FC 24.

Відзначимо, що клуб з Дортмунда, як завжди має доволі цікавий склад, переповнений молодими талантами — такими, як Карім Адеємі, чи Доніелл Мален на чолі яких стоять досвідчені Юліан Брандт, чи Матс Гуммельс.

Не можна й не згадати символ та легенду клубу Марко Ройса, якому ви можете під завершення кар’єри у EA FC 24 подарувати перший титул чемпіона Німеччини.

До того ж, якщо ви оберете «Боруссію» Дортмунд, то у вас буде можливість грати на домашній арені клубу, «Зігналь Ідуна Парк», яка вважається одним з найатмосферніших футбольних стадіонів.

«Ювентус» Турин

Минулого року «Ювентус» на втіху своїм шанувальникам нарешті повернувся до футбольних симуляторів від EA. Цього року команда знову буде повністю ліцензованою у EA FC 24, що безсумнівно потішить уболівальників цієї команди.

За останні роки колишні чемпіони Італії припустилися серії помилок. Керівництво клубу було звинувачено у фінансових махінаціях, через що з «Ювентуса» минулого сезону зняли 15 очок, а UEFA прийняла рішення виключити команду з цьогорічного розіграшу єврокубків.

Доволі безславна історія для такого великого клубу, яку комусь потрібно виправити. Тому, вважаємо, що це може бути доволі цікавим завданням для вас в EA FC 24 — знову повернути клуб на вершину італійського футболу та відновити честь команди.

Окрім цього, є й інше цікаве завдання — «Ювентусу» не завадить повернутися на вершину європейського футболу, адже після останньої перемоги у Лізі чемпіонів пройшло уже майже 30 років. З того часу «стара синьйора» програла п’ять фіналів у найпрестижнішому турнірі і цю сумну статистику вам може бути під силу виправити в EA FC 24.

«Жирона»

Цікавий клуб, про який українські футбольні фанати з великою долею імовірності дізналися лише взимку цього року. Навряд чиюсь увагу могла привернути команда з невеличкого містечка в Каталонії, яка за всю свою історію не хапала зірок та лише вийшла до найвищого дивізіону іспанського чемпіонату.

Однак все змінилося, коли до «Жирони» неочікувано перейшов з київського «Динамо» Віктор Циганков. Один лише цей фактор привернув увагу багатьох до цієї команди, а літній перехід Артема Довбика з «Дніпро-1» лише більше зацікавив українських фанатів слідкувати за цією командою.

Для EA FC 24 «Жирона» видається ідеальним варіантом, щоб розпочати кар’єру. Невеличкий клуб, який намагається грати у ефектний футбол (команда один з лідерів за кількістю забитих м’ячів, але й також пропущених у минулому сезоні) та не любить витрачати великі кошти на трансферах (найбільша витрачена сума до останнього часу була €5 млн), однак має доволі амбітні плани.

Тож узяти команду з дуетом українських футболістів та для початку привести її до єврокубків, а там можливо й посунути з іспанського трону «Барселону» і «Реал Мадрид» та створити свою неймовірну історію на кшталт «Лестера» в Англії було б чудовою ідеєю.

«Брайтон енд Гоув Альбіон»

Англійська Прем’єр-ліга — завжди цікавий варіант для гри в режимі кар’єри у EA FC 24. Однак, якщо ви не хочете розпочинати гру за успішні та відомі клуби, у нас є гарна пропозиція. Хорошою командою для старту може стати «Брайтон енд Гоув Альбіон».

Клуб має неймовірну скаутську систему. Чого лише варта перемога вже в цьому сезоні над «Манчестер Юнайтед», особливістю якої був саме склад «Брайтона», адже загальна вартість гравців, які вийшли на поле, була не більш ніж €20 млн. Водночас вартість гравців «суперника» була у понад десять разів більшою.

Українським фанатам клуб також відомий тим, що головним тренером «Брайтона» є Роберто Де Дзербі, колишній наставник донецького «Шахтаря», який зумів вперше в історії вивести англійську команду до єврокубків. Тепер у вас є можливість розвинути цей успіх у EA FС 24 та, можливо, досягнути перемоги на європейській арені або ж здобути трофей у Англії.

«Уніон» Берлін

Після свого найкращого в історії сезону — четверте місце в Бундеслізі, а моментами здавалося, що й можливе чемпіонство — «Уніон» Берлін чекає дебютний сезон у Лізі чемпіонів. Дійсно, за цими результатами також ховається й те, що цей клуб можна назвати одним з найцікавіших в сучасному футболі.

Чого лише варта історія про те, як фанати клубу самі реконструювали стадіон «Уніону» у той час, як команда переживала не найкращі часи у фінансовому плані.

ea fc 24

Після цього клуб почав своє поступове сходження до вершин німецького футболу. Спочатку «Уніон» вперше вийшов до Бундесліги. У першому сезоні команда закріпилась в середині таблиці, потім була зона Ліги Конференцій, згодом Ліги Європи і ось тепер Ліга чемпіонів.

Хоча це сходження до найвищих рівнів німецького футболу було дійсно вражаючим, чи зможе «Унінон» витримати той рівень на який замахнувся, та скласти конкуренцію «Баварії» — питання відкрите. Позитивну відповідь на нього у EA FC 24 можете дати саме ви, якщо візьметеся за кермо берлінського клубу.

«Бенфіка» Лісабон

Починати кар’єру за чемпіона Португалії навряд можна назвати важким завданням. Однак у «Бенфіки» є доволі цікавий факт в історії, який додасть родзинку для тренерського режиму EA FC 24 за лісабонський клуб — це «прокляття Бели Гуттмана».

Свого часу, після перемоги в Кубку європейських чемпіонів у сезонах 1960/1961 та 1961/1962, тренер Бела Гуттман попросив керівництво «Бенфіки» про підняття заробітної платні, на що отримав відмову. Тоді він покинув клуб та заявив, що без нього «Бенфіка» не зможе впродовж століття виграти хоч один єврокубок. Після цього команда уже п’ять разів програвала фінали Ліги чемпіонів та три фінали Ліги Європи.

За логікою прокляття має припинитися у 2062 році. Однак ви можете спробувати зробити це набагато раніше, привезти європейський трофей до Лісабону та зламати невдалу традицію.

До того ж на вашому боці потужна академія «Бенфіки», яка за останні роки випустила таких гравців, як: Едерсон, Бернарду Сілва, Жоау Фелікс, Рубен Діаш та інші.

Приємний бонус для українських гравців — улітку до клубу з донецького «Шахтаря» перейшов воротар Анатолій Трубін, якого ви зможете розвинути в найкращого «кіпера» у світі в EA FC 24.

«Манчестер Юнайтед»

Стадіон «Манчестер Юнайтед» називають «Театром мрій», однак за останні десять років після відходу з тренерської лави сера Алекса Фергюсона, навряд можна говорити про здійснені мрії фанатів цієї команди.

ea fc 24

З того часу клуб не виграв жодного чемпіонства та має посередні результати у Лізі Чемпіонів. Так, клуб виграв Лігу Європи, але це точно не те, що може вгамувати спрагу вболівальників за топ-трофеями.

Останні роки «червоні дияволи» відомі лише сумами, які вони витрачають на гравців, що не виправдовують очікувань. Особливо ж це стало відчутним, після минулого сезону, коли затятий суперник «Юнайтед» — «Манчестер Сіті» — вперше виграв Лігу чемпіонів та взяв требл. Цим «місятни» остаточно показали, хто наразі перший клуб Манчестера.

Однак у ваших руках це все змінити. У EA FC 24 ви маєте можливість спробувати відродити справжню славу «Манчестер Юнайтед», повернути клуб на провідні футбольні позиції та створити свій спадок на кшталт «епохи сера Алекса».

«Лестер Сіті»

Здається, що ще недавно у сезоні 2015/2016 клуб «Лестер Сіті» зумів всупереч усьому здобути чемпіонство у англійській Прем’єр-лізі. Тоді це було дійсно футбольне диво та приклад того, за що ми любимо цей спорт. Однак за результатами минулого сезону «лисиці» вилетіли з топ-дивізіону Англії та опинилися в Чемпіоншипі.

ea fc 24

Наразі існує велике питання, як швидко «Лестер» зуміє повернутися до Прем’єр-ліги, а тим паче до боротьби за єврокубки, чи навіть чемпіонство.

Проте цей тернистий шлях може стати значно коротшим, якщо ви вирішите взяти під своє крило відродження «Лестера» у EA FC 24.

Незвичні варіанти для гри у режимі кар’єри

«Аль-Наср»

Якщо вам хочеться незвичних викликів і загалом нових вражень, тоді знайдеться цікавий варіант. Навряд комусь був відомий клуб «Аль-Наср», однак після того як сюди перейшов Кріштіану Роналду, за цією командою стали слідкувати усі кому небайдужий португальський футболіст.

До того ж після переходу CR7 до саудівського клубу вже встигли приєднатися й інші відомі гравці: переможець минулорічної Ліги чемпіонів Емерік Лапорт, легенда «Ліверпуля» Садіо Мане, бронзовий призер Чемпіонату світу 2022 Марцело Брозович.

Загалом доволі цікава компанія за яку можна буде зіграти сезон-два, якщо вам хочеться чогось нового у EA FC 24.

«Інтер» Маямі

Привабливість вибору цього клубу у EA FC 24 цілком очевидна — це клуб у якому грає Ліонель Мессі.

Можна звісно додати, що власником «Інтер» Маямі є не менш відомий Девід Бекхем, однак звісно, що за нього ви зіграти не зможете. Втім, маєте можливість випробувати свої сили у футбольному чемпіонаті США та дізнатися більше про клуби цього регіону завдяки EA FC 24.

До того ж тут також є приємний бонус для українських гравців, адже за «Інтер» грає колишній захисник запорізького «Металурга» та донецького «Шахтаря» Сергій Кривцов.

***

Загалом це весь список, який ми вирішили скласти у нашій редакції, однак ви також можете поділитися з нами своїми пропозиціями у коментарях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...