Реклама

😮 В Cyberpunk 2077 2.0 знайшли згадку персонажів з аніме Edgerunners

Čytaty latynkoju
😮 В Cyberpunk 2077 2.0 знайшли згадку персонажів з аніме Edgerunners
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 В Cyberpunk 2077 2.0 знайшли згадку персонажів з аніме Edgerunners
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

***Обережно!У матеріалі містяться спойлери до Cyberpunk: Edgerunners ***

Вчора вийшло оновлення 2.0 до гри Cyberpunk 2077, яке додало до гри багато важливих змін. Одна з яких доволі приємна українським ґеймерам, адже тепер у проєкт від CDPR можна зіграти з українською текстовою локалізацією. Нижче відео зі змінами, які принесли до гри.

Проте, окрім оновлень ігроладу, гравців помітили у Cyberpunk 2077 2.0 й те, що розробники цього разу вирішили віддати шану персонажам з аніме від Netflix — Cyberpunk: Edgerunners.

У грі знайшли пам’ятники загиблим персонажам аніме. Гравці знайшли їх в Колумбарії Найт-Сіті, де ховають кремовані останки померлих мешканців, які супроводжують неоновим значком із зображенням персонажа та короткою епітафією.

Серед них можна знайти меморіали для Девіда, Глорії, Ківі, Ребекки, та інших. Особливо зворушливо виглядає епітафія Девіда зі словами:

Ти не взяв мене на Місяць, але ти був там зі мною.

Нагадаємо, що окрім оновлення 2.0 уже 26 вересня на гру очікує реліз першого і єдиного DLC Phantom Liberty. Доповнення буде доступне на ПК та лише на консолях поточного покоління PS5 та Xbox Series X/S.

Відзначимо, що раніше у CDPR порадили перед оновленням Cyberpunk 2077 перевірити ваш ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...