Реклама

⚽ EA Sport FC 24: нам показали особливості кар'єрних режимів

Čytaty latynkoju
⚽ EA Sport FC 24: нам показали особливості кар'єрних режимів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ EA Sport FC 24: нам показали особливості кар'єрних режимів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

EA повністю готується до випуску свого першого футбольного симулятора після розриву своїх відносин з FIFA. Тепер з нами поділилися відео у якому розповіли про особливості режимі кар’єри у FC 24.

Кар’єра тренера

Нам обіцяють, що гравці отримають ще більше контролю ніж раніше. У вас буде можливість визначати і розвивати свій власний стиль футболу для своїх команд. Від простого «паркування автобуса» до виснажливого пресингу. Нам обіцяють, що це будуть тепер не просто повзунки у налаштуваннях, а щось що дійсно буде впливати на гру.

Для того, щоб це дійсно працювало у грі з’явиться можливість наймати тренерів, які допоможуть вам навчити команду грати так, як ви хочете.

Також додадуть до гри три цікаві функції для підготовки до матчів:

  • покращені тренувальні плани
  • передматчеві звіти
  • тренування перед матчем

Передматчеві звіти дозволять вам адаптувати і змінювати свій стиль гри, щоб найкращим чином підготуватися до суперника, а передматчеві тренування дозволять підготувати комбінації та стиль гри до майбутнього матчу.

Кар’єра гравця

Цього разу EA додасть агентів для вашого гравця. Вони будуть підтримувати вашу кар’єру,  пропонувати конкретні цілі, які дозволять вам розвивати вашого гравця.

Ви зможете обирати свій стиль гри та індивідуальність. Різні стилі гри будуть відкриватися у міру вашого розвитку. Також додадуть нові кути огляду камер.

Мають з’явитися нові кат-сцени з церемоній нагородження це до прикладу поїздки на клубному автобусі з трофеями крізь місто, вручення Золотого м’яча та ін.

Нагадаємо, EA Sports FC 24, з’явиться у ранньому доступі 22 вересня (для тих хто придбає Ultimate видання), а повноцінний запуск відбудеться 29 вересня. Гра буде доступною на платформах PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, ПК та не обійде стороною й Nintendo Switch, для якої гру нарешті обіцяють оновити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...