Реклама

🤠 Red Dead Redemption 3 знаходиться в роботі — чутки

Čytaty latynkoju
🤠 Red Dead Redemption 3 знаходиться в роботі — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤠 Red Dead Redemption 3 знаходиться в роботі — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мережею почали ширитися чутки, що Rockstar переходить до розробки третьої частини своєї франшизи Red Dead Redemption.

Напередодні іфнормацією про це поділився користувач @MyTimeToShineH у Twitter (Х), який відомий своїми численними витоками. Однак як відзначає видання Insider Gaming до повідомлення цього акаунту варто ставитися обережно, адже він відомий в першу чергу своїми інсайдами зі сфери кіно та Marvel і DC.

Як влучно у коментарях відзначив один з користувачів:

Хоча у Insider Gaming відзначають, що якщо це дійсно так, то на нову гру у франшизі Red Dead Redemption варто очікувати через «шість, чи сім років».

У виданні також додають:

Здається очевидним, що Rockstar так чи інакше буде працювати над Red Dead Redemption 3 — ми просто не можемо сказати, як ця гра буде виглядати. У мережі циркулюють припущення, що Red Dead Redemption 3 буде приквелом до приквелу і розгортатиметься до подій Red Dead Redemption 2.

Можливо ми отримаємо історію про банду Ван Дер Лінда у їхні ранні роки, звісно. якщо події третьої гри будуть розгортатися навколо уже відомих нам персонажів. Однак як воно буде ми дізнаємося не скоро, якщо взагалі на нас очікує продовження у серії Red Dead Redemption.

Нагадаємо, що нещодавно Rockstar випустила порт першої Red Dead Redemption для Nintendo Switch та PS4 зі зворотною сумісністю для PS5. Хоча це видання отримало певну порцію критики через свою зависоку, на думку гравців, ціну, як для гри якій понад десять років. Зі свого боку у Take-Two ціну назвали комерційно виправданою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...