Реклама

😀 У Steam проходить Ukrainian Games Festival 2023

Čytaty latynkoju
😀 У Steam проходить Ukrainian Games Festival 2023
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😀 У Steam проходить Ukrainian Games Festival 2023
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Steam наразі продовжується фестиваль українських ігор. Захід розпочався 18 серпня та протриває до 24 серпня включно.

В Ukrainian Games Festival 2023 беруть участь близько 350 проєктів від українських розробників — від всесвітньо відомих блокбастерів Metro, S.T.A.L.K.E.R. до найкращих інді-проєктів, переможців торішнього Indie Cup Ukraine та ін.

Сам Ukrainian Games Festival також поділений на тематичні розділи. На окремих сторінках можна побачити усі знижки та доступні демоверсії фестивалю (яких близько 80 штук), передивитися проєкти за жанрами, ознайомитися з українськими студіями та ін.

Перейти до фестивалю ви можете за цим посиланням.

Також цього року вперше зробили окремий розділ для анонсів від учасників фестивалю. Вони поступово зʼявляються на сторінці. До прикладу, в межах Ukrainian Games Festival 2023 на Steam зʼявилася сторінка Hollow Home, рольової гри про війну від української студії Twigames. Нагадаємо нещодавно вийшов тизер-трейлер цієї гри.

Окрім цього команда Indie Cup / Ukrainian Games збирає кошти для 22 ОМБр у якій служить розробник ігор Стас Шостак. Його ігри також можна придбати в рамках фестивалю, а всі гроші з них йдуть прямо до розробника.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...