Реклама

👀 Вийшов тизер-трейлер української гри Hollow Home про облогу Маріуполя

Čytaty latynkoju
👀 Вийшов тизер-трейлер української гри Hollow Home про облогу Маріуполя
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Вийшов тизер-трейлер української гри Hollow Home про облогу Маріуполя
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше ми уже повідомляли, що українська студія Twigames з Києва працює над грою Hollow Home — наративна рольова гра про цивільного підлітка, який намагається пережити облогу Маріуполя російськими військами.

Тепер розробники поділилися з нами першим офіційним тизер-трейлером гри під назвою «Останній день дитинства» (The Last Day of Childhood), який ви можете переглянути нижче.

Сюжет Hollow Home натхненний реальними історіями маріупольців, що потрапили під російську окупацію.

Головним героєм гри виступає 12-річний хлопчик Максим, якому доводиться вчитися виживати, приймати непрості рішення та спостерігати, як війна знищує його рідний дім.

Події гри розпочнуться за день до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Вже наступного дня Макс прокинеться від вибухів, а його життя перетвориться на боротьбу за виживання в атакованому місті.

Особливості гри:

  • Місто під час війни. Для дослідження доступні три райони Маріуполя. Однак із плином часу місто буде змінюватись: ворожі війська будуть обстрілювати та окуповувати цілі райони. Одного дня ви знайомитеся із персонажами — наступного дня на їх місці лиш привиди.
  • Квести, засновані на реальних подіях. Завдання у грі переважно стосуються виживання та допомоги іншим. Однак кількість дій, що їх може зробити гравець щодня, обмежена — і це змушує його приймати болючі рішення.
  • Навички виживання. Взаємодіючи з іншими персонажами та виконуючи квести, герой опановує навички медичної допомоги, приготування їжі та створення предметів першої необхідності.

Відомо, що Hollow Home розробляється Twigames studio для ПК та консолей. Також гру уже можна додати до свого списку бажаного у Steam.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...