Реклама

👀 Ubisoft показала, як відтворила Багдад для Assassin's Creed Mirage

Čytaty latynkoju
👀 Ubisoft показала, як відтворила Багдад для Assassin's Creed Mirage
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Ubisoft показала, як відтворила Багдад для Assassin's Creed Mirage
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшло ще одне відео про Assassin’s Creed Mirage, в якому команда Ubisoft розповідає, як відтворила Багдад IX століття для гри.

Розробники розповіли, що розбудова міста у грі була складною справою, адже з тих часів майже нічого не збереглося. Команда спиралася на тексти та археологію, працюючи з істориками та експертами, щоб спроєктувати чотири райони з їх відмінними характеристиками. Що цікаво — Mirage можна буде пройти з арабською озвучкою.

В Ubisoft зазначили, що авторам важливо показати Багдад з боку, який пишається своєю культурною спадщиною. Зокрема, гравці зможуть познайомитися з культурними темами епоха завдяки серії побічних квестів та дізнатися, наприклад, про багдадську літературу та астрономію тієї епохи.

Крім того, окрім самого Багдада, гравці зможуть дослідити прилеглі до міста місця.

Нагадаємо, реліз Assassin’s Creed Mirage заплановано на 5 жовтня цього року на ПК, PS5, PS4, Xbox Series X/S та Xbox One.

Раніше ми розповідали, що в Assassin’s Creed Mirage буде освітній режим з історії Багдаду. Також раніше стало відомо, що Ubisoft готує до випуску футболку з тактильною віддачею для Assassin’s Creed Mirage.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...