Реклама

🤓 В Assassin's Creed Mirage буде освітній режим з історії Багдаду

Čytaty latynkoju
🤓 В Assassin's Creed Mirage буде освітній режим з історії Багдаду
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤓 В Assassin's Creed Mirage буде освітній режим з історії Багдаду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Ubisoft продовжують розповідати більше про свою майбутню Assassin’s Creed Mirage. Гру на яку у студії великі сподівання, щодо повернення до витоків серії і відповідно до повернення фанатів старих ігор серії.

Розробники анонсували, що у грі буде представлена функція під назвою «Історія Багдада». Як розповідають у Ubisoft, це буде їхньою спробою наблизити «гравців до історії».

«Історія Багдада» запропонує гравцям історично точні статті, які зможуть прочитати після відкриття певних об’єктів у грі. Ці статті будуть охоплювати різні теми: економіка, віра і повсякденне життя, уряд, мистецтво і наука, а також придворне життя.

Загалом ігри серії Assassin’s Creed завжди були відомі своїми додатковими освітніми функціями. Наприклад в останніх іграх серії з’явився режим Discovery Tour. У цьому режимі з гри прибирається по суті весь ігровий процес (бої та ін.), що дозволяє гравцям повністю зосередитися на дослідженні, чи то Стародавнього Єгипту та Греції, або ж Епохи вікінгів.

У попередніх іграх серії (до Origins) гравці могли читати різноманітні записи в базі даних, а не окремо досліджувати їх. Ймовірно, що Ubisoft хоче використати подібний підхід і у Mirage повністю повертаючись до витоків франшизи.

Нагадаємо, що майбутня Assassin’s Creed повернеться до ігроладу своїх ранніх ігор. Замість величезного відкритого світу та елементів RPG у Mirage буде більш лінійний наратив та невелика ігрова мапа.

Реліз Assassin’s Creed Mirage має відбутися 12 жовтня цього року на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S та ПК.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...