Реклама

😡 Take-Two видалила мод для GTA 5, який надавав NPC штучний інтелект

Čytaty latynkoju
😡 Take-Two видалила мод для GTA 5, який надавав NPC штучний інтелект
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😡 Take-Two видалила мод для GTA 5, який надавав NPC штучний інтелект
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробник модифікації до Grand Theft Auto 5, яка давала NPC можливість спілкуватися з гравцями за допомогою ШІ, каже, що мод видалила материнська компанія Rockstar Take-Two.

Як повідомив моддер Bloc на своєму YouTube-каналі, Take-Two видалила мод з порталу Nexus Mods, а також поскаржилася на відео з демонстрацією мода. Згодом Bloc сам вирішив видалити мод із вебсайту GTA5Mods, щоб уникнути нових проблем.

Вчора Take-Two Interactive поскаржилася на мій канал щодо авторських прав на моє відео, і YouTube негайно видалив це відео, не давши жодної можливості пояснити ситуацію.

Bloc

За словами моддера, причиною видалення було те, що у відео демонструвалося програмне забезпечення GTA V.

Ніхто з Take-Two Interactive не зв’язувався зі мною і нічого не запитував до цього, вони просто зняли відео. Два дні тому мій обліковий запис на Netlify також було призупинено. Я використовував Netlify для розміщення посібника зі встановлення мода.

Bloc

Розробник вважає, що причиною скарг від Take-Two стала саме унікальність моду. Як зазначив Bloc, він нічого не порушив — відео з GTA 5 на YouTube з’являються сотнями щодня. На думку моддера, проєкт також не порушує будь-які авторські права.

Take-Two або Rockstar поки що ніяк не прокоментували скарги.

Раніше ми розповідали, що популярний моддер Bloc випустив мод для Grand Theft Auto V, який дає NPC можливість розмовляти з гравцями за допомогою штучного інтелекту. Раніше Bloc випускав схожу технологію для Mount & Blade II: Bannerlord.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...