Реклама

🤯 У GTA V з'явився мод, який додає NPC штучний інтелект

Čytaty latynkoju
🤯 У GTA V з'явився мод, який додає NPC штучний інтелект
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 У GTA V з'явився мод, який додає NPC штучний інтелект
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Популярний моддер Bloc випустив мод для Grand Theft Auto V, який дає NPC можливість розмовляти з гравцями за допомогою штучного інтелекту.

Раніше Bloc випускав схожу технологію для Mount & Blade II: Bannerlord. Цього разу мод для GTA V отримав назву Sentient Streets.

Як пише VGC, неігрові персонажі у Sentient Streets створені за допомогою «30+ моделей штучного інтелекту, які дозволяють гравцям вести нескінченні бесіди в реальному часі з ексцентричними членами секти, хитрими поліцейськими та нічого не підозрюючими цивільними».

Bloc також випустив відео з демонстрацією Sentient Streets.

Щоб порозмовляти з NPC, гравцю потрібно буде «привернути увагу» неігрового персонажа, а потім поставити йому питання за допомогою голосового чату. Після цього NPC за допомогою штучного інтелекту інтерпретує запитання, згенерує відповідь і надасть її гравцю.

У відео для прикладу представлені три офіцери поліції, і кожний з них навіть має свою манеру відповідей та характер.

Зазначається, що мод створений за допомогою Inworld AI, який допомагає створити персонажів, що керуються ШІ. Відповідати голосом персонажам допомагає інструмент від ElevenLabs, який генерує з тексту мову.

Раніше ми розповідали, що NVIDIA анонсувала технологію Avatar Cloud Engine. Вона може, наприклад, створювати інтерактивних NPC зі штучним інтелектом у режимі реального часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...