Реклама

🪖 Українська студія Twigames працює над наративною RPG про облогу Маріуполя — Hollow Home

Čytaty latynkoju
🪖 Українська студія Twigames працює над наративною RPG про облогу Маріуполя — Hollow Home
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🪖 Українська студія Twigames працює над наративною RPG про облогу Маріуполя — Hollow Home
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Українська студія Twigames з Києва працює над грою Hollow Home — це наративна рольова гра про цивільного підлітка, який намагається пережити облогу Маріуполя російськими військами.

Сюжет Hollow Home натхненний реальними історіями маріупольців, що потрапили під російську окупацію.

Головний герой гри 12-річний хлопчик Максим, якому доводиться вчитися виживати, приймати непрості рішення та спостерігати, як війна знищує його рідну домівку.

Гра починається за день до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Вже наступного дня Макс прокинеться від вибухів, а його життя перетвориться на боротьбу за виживання в атакованому місті.

Особливості гри:

  • Місто під час війни. Для дослідження доступні три райони Маріуполя. Однак із плином часу місто буде змінюватись: ворожі війська будуть обстрілювати та окуповувати цілі райони. Одного дня ви знайомитеся із персонажами — наступного дня на їх місці лиш привиди.
  • Квести, засновані на реальних подіях. Завдання у грі переважно стосуються виживання та допомоги іншим. Однак кількість дій, що їх може зробити гравець щодня, обмежена — і це змушує його приймати болючі рішення.
  • Навички виживання. Взаємодіючи з іншими персонажами та виконуючи квести, герой опановує навички медичної допомоги, приготування їжі та створення предметів першої необхідності.

Концепт-арти локацій:

Hollow Home розробляється Twigames studio для ПК та консолей. Перший трейлер гри та повноцінний анонс обіцяють цієї весни.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...